۸ دی ۱۳۸۷، ۱۰:۲۷

پاسخ یک خواننده به نیویورک تایمز / روسیه خواهان ایران هسته ای است

پاسخ یک خواننده به نیویورک تایمز / روسیه خواهان ایران هسته ای است

یکی از خوانندگان روزنامه نیویورک تایمز با ارسال نامه ای به این روزنامه، مقاله چندی قبل آن را به چالش کشیده و مخالفت روسیه با آمریکا را فراتر از مسئله استقرار موشکهای آمریکایی در اروپای شرقی توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه نیویورک تایمز، این نامه توسط " آرتور ولبرت" از کارشناسان مسائل بین المللی به سردبیر روزنامه نیویورک تایمز و در واکنش به مقاله ای با نام "Let Russia Stop Iran" ( بگذارید روسیه ایران را تحریم کند ) که در تاریخ 1 دی ماه در این روزنامه چاپ شده بود و در خبرگزاری مهر با عنوان "ناکارآمدی قطعنامه ها و تحریمها/ روسیه برگ برنده آمریکا در برابر ایران!" منتشر شد، فرستاده شده است.

ولبرت در نامه خود می نویسد : نویسندگان مقاله ذکر شده به "باراک اوباما" رئیس جمهور آتی آمریکا توصیه می کنند که واشنگتن می تواند با چشم پوشی از طرح استقرار سپر موشکی آمریکا در اروپای شرقی، مسکو را به اعمال تحریم علیه ایران متقاعد کند اما در پاسخ به این توصیه باید گفت که مخالفت روسیه با طرح سپر موشکی آمریکا حالت سمبیلک دارد و آنچه که مسکو در حقیقت به دنبال آن است کسب کنترل مجدد بر تمامی سرزمینهای اتحاد جماهیر شوروی همچون اوکراین و گرجستان است.

به اعتقاد این کارشناس، پیشرفت هسته ای ایران به نفع روسیه است و این موضوع به مشکلات غرب اضافه می کند مگر اینکه اوباما بخواهد به روسیه اجازه دهد تا کنترل خود را بر تمام سرزمینهای اتحاد جماهیر شوروی بدست بیاورد.

ولبرت معتقد است که تنها راه برای آنکه خیال رژیم صهیونیستی از جانب ایران آسوده شود آن است که تل آویو با جهان اسلام وارد صلح شود و این بدان معناست که سران اسرائیل با موضوعاتی که هم اکنون با آن مخالف هستند کنار بیایند.  

به گزارش مهر، در مقاله 1 دی ماه نیویورک تایمز آمده بود : 9 ماه از تصویب آخرین قطعنامه شورای امنیت و اعمال تحریمهای جدید علیه ایران می گذرد اما این قطعنامه نیز همانند قطعنامه های قبلی در متوقف کردن تهران شکست خورده است. 

در ادامه مطلب ضمن اشاره به ناکارآمدی کامل قطعنامه در حالتی متناقض آمده که مشکل موجود در قطعنامه های شورای امنیت علیه ایران، دو عضو از پنج عضو دائم شورای امنیت یعنی روسیه و چین هستند که با بکارگیری اقدامات و تحریمهای شدیدتر مخالفت می کنند، اما باید گفت که بدون تحریمهای شدید امیدی به این مطلب که ایران برنامه هسته ای خود را رها کرده و وارد مذاکره شود نیست.      

کد خبر 807440

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha